Levering fra kr. 35,- Gratis levering ved køb over kr. 499,- til nærmeste postnord pakkeshop 📦💐Find alle vores evighedsbuketter i menuen 💐🙏🏼

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Maylands Blomster I/S
Fuglebækvej 4F
2770 Kastrup
CVR nr.: 34825874
Telefon: 3313 4714
E-mail: maylandsblomster@gmail.com

Priser

Hos Maylands blomster I/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.Betaling

Maylands Blomster I/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Paypal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.Reklamationsret

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på evighedsblomster og buketter, da der er tale om levering unikke og håndlavede produkter, som ikke forældes.

Maylands Blomster I/S bestræber, at en leverance er leveret ved forsigtighed og sikkerhed til modtageren. Eventuelle reklamationer, skal rettes til mailen maylandsblomster@gmail.com. En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige udseende.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Levering

Maylands Blomster I/S tilstræber at afsende ordre sendes næstfølgende hverdag.


Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra kr.45 til pakkeshop og kr. 61 hjemmelevering med postnord. 

Lokallevering kr. 70,-


Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med PostNord eller Lokallevering.


OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.


Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.


For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/


Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: maylandsblomster@gmail.com